Het aanbod van YOU. The Gym

Ontdek het veelzijdige Personal Training en Small Group Training aanbod van YOU. The Gym in Arnhem

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Training

Op zoek naar professionele personal training in Arnhem? Bij YOU. The Gym ben je aan het juiste adres! Onze ervaren trainers staan klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen. Met onze gepersonaliseerde trainingsprogramma’s op maat, zorgen we ervoor dat je jouw persoonlijke doelen bereikt. It’s all about YOU!

Small Group Training

Sporten in een kleine groep, maar wel met echte aandacht voor jou. In een klein groepje van maximaal 4 personen krijg jij les van een personal trainer. Je voert je eigen oefeningen uit met persoonlijke begeleiding. En dat in een kleinschalige, sfeervolle omgeving met echte aandacht. Op die manier maken wij sporten nog leuker!

Wat onze leden zeggen

“YOU. The Gym past perfect bij mij. De kleine groepslessen zijn leuk en inspirerend en zeer afwisselend zodat het nooit saai wordt. Ze geven mijn in minder dan een uur een totale lichaamstraining. Ze voldoen aan mijn persoonlijke behoeften zodat ik mijn doelen kan bereiken. Ik weet wat de trainers van mij verwachten en dat heeft mij vooral in het begin echt geholpen om van mijn fitnessbezoek een gewoonte te maken. Ik kijk echt uit naar de trainingen bij YOU The Gym en geniet ervan!”

-Wilma

“Sinds ik bij YOU The Gym train ben ik mij meer bewust van mijn leefstijl. De trainers zijn zeer motiverend en deskundig. Ik voel me fitter en energieker en het trainen bij YOU heeft mij erg geholpen mijn doelen te bereiken.”

-Alexander

“Het voelt alsof ik de jackpot heb gewonnen toen ik YOU The Gym ontdekte. Ik ben altijd beetje huiverig geweest om in een sportschool te sporten, maar YOU The Gym is geen gewone sportschool. Er is een ondersteunende, vriendelijke sfeer, waarin je wordt aangespoord om jezelf uit te dagen, maar tegelijkertijd aardig voor jezelf te zijn. Als het mogelijk is om je ontspannen te voelen tijdens het sporten, dan is dat hoe ik me voel bij YOU. Sinds ik met regelmatige lichaamsbeweging ben begonnen, ben ik merkbaar beter in vorm gekomen. Ik voel me energieker dan ik me in lange tijd heb gevoeld. Bedankt aan YOU The Gym en alle geweldige deskundige trainers daar!”

-Tessa

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 Alles van Personal Training tot Small Group Training bij You. The Gym

Met ons uitgebreide Personal Training aanbod zijn we al meer dan 5 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Arnhem. Met onze Gratis proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.