Bring a Friend – Ontvang Samen 1 Maand Gratis Sporten!

Jij en je vriend krijgen beiden een maand gratis sporten!

Ontvang 1 maand gratis*

Samen trainen is veel leukOntvang 1 maand gratis*

Samen trainen is veel leuker! Train je al bij YOU. The Gym en wil een vriend/vriendin van jouw ook lid worden bij ons? Laat jouw gegevens en de gegevens van je vriend/vriendin hieronder achter en plan een bezoek in. Wij regelen de bring-a-friend inschrijving en regelt dat jij 1 maand gratis sporten.er! Train je al bij YOU. The Gym en wil een vriend/vriendin van jouw ook lid worden bij ons? Laat jouw gegevens en de gegevens van je vriend/vriendin hieronder achter en plan een bezoek in. Wij regelen de bring-a-friend inschrijving en regelt dat jij 1 maand gratis sporten.

*Bij een 1 jarig abonnement.

Geldig tot 31-01-2024.

Wat onze leden zeggen!

“Het voelt alsof ik de jackpot heb gewonnen toen ik YOU The Gym ontdekte. Ik ben altijd beetje huiverig geweest om in een sportschool te sporten, maar YOU The Gym is geen gewone sportschool. Er is een ondersteunende, vriendelijke sfeer, waarin je wordt aangespoord om jezelf uit te dagen, maar tegelijkertijd aardig voor jezelf te zijn. Als het mogelijk is om je ontspannen te voelen tijdens het sporten, dan is dat hoe ik me voel bij YOU. Sinds ik met regelmatige lichaamsbeweging ben begonnen, ben ik merkbaar beter in vorm gekomen. Ik voel me energieker dan ik me in lange tijd heb gevoeld. Bedankt aan YOU The Gym en alle geweldige deskundige trainers daar!”

– Tessa

 

“YOU. The Gym past perfect bij mij. De kleine groepslessen zijn leuk en inspirerend en zeer afwisselend zodat het nooit saai wordt. Ze geven mijn in minder dan een uur een totale lichaamstraining. Ze voldoen aan mijn persoonlijke behoeften zodat ik mijn doelen kan bereiken. Ik weet wat de trainers van mij verwachten en dat heeft mij vooral in het begin echt geholpen om van mijn fitnessbezoek een gewoonte te maken. Ik kijk echt uit naar de trainingen bij YOU The Gym en geniet ervan!”

– Wilma

 

“Sinds ik bij YOU The Gym train ben ik mij meer bewust van mijn leefstijl. De trainers zijn zeer motiverend en deskundig. Ik voel me fitter en energieker en het trainen bij YOU heeft mij erg geholpen mijn doelen te bereiken.”

– Alexander

 

BOOST JE WORKOUTS: Nodig Vrienden Uit en Ontvang 1 Maand Gratis bij YOU. The Gym!

Door samen te trainen, stimuleer je elkaar en haal je meer uit elke workout. Nodig je vrienden uit om mee te doen en ontvang 1 maand gratis sporten bij YOU. The Gym. Als meer vrienden lid worden dankzij jou, krijg je opnieuw 1 maand gratis!

Let op: de gratis maand sporten gaan in bij de eerstvolgende incasso.

Nodig jouw vriend uit!

Liever eerst uit proberen? Nodig je vrienden uit voor een gratis proefweek!