Over ons

YOU. the Gym draait om jou. In onze sportschool in Arnhem staat er te allen tijde een personal trainer voor je klaar om je te begeleiden. Via doelgerichte trainingen zoals small group training coacht YOU. The Gym je naar jouw gewenste resultaat!

Waarom?

We zijn ervan overtuigd dat het oude spreekwoord een gezonde geest in een gezond lichaam nu meer dan ooit geldt. Als je lichamelijk en geestelijk lekker in je vel zit voel je je prettiger, beweeg je meer, slaap je beter en eet je gezonder. Wie wil dat nou niet?

Fitness Arnhem Afvallen
Gezonde leefstijl afvallen Arnhem

Hoe?

Wij starten door je beginsituatie en je gewenste situatie in kaart te brengen. Vervolgens wordt er een maatwerk leefstijlplan gemaakt waarbij we kijken naar jouw beweeggedrag, voedingspatroon, je slaap- en zitgedrag en hoe je je ontspant. Het uiteindelijke doel is jouw gewenste situatie te bereiken en leren die positieve verandering ook vol te houden.

Wat?

Met onze Personal Training sessies, workshops en unieke persoonlijke coaching gesprekken gaan we samen met jou, jouw gewenste situatie bereiken.

personal training arnhem you gym fitness persoonlijke begeleiding arnhem
YOU small group training arnhem personal trainer

Wie?

De Personal Trainingsstudio YOU. The Gym in Arnhem wordt aangestuurd door een team van drie fitness ondernemers. Het team bestaat uit een personal trainster/ coach die onder andere bekend is van het TV programma “Obese” op RTL 4 en twee bewegingswetenschappers die zich gespecialiseerd hebben op het gebied van bewegen en gedragsverandering bij fitnessklanten. Door jarenlange ervaring in de fitnessbranche is er een uniek concept ontstaan wat staat voor kwaliteit en resultaat.

Wat is ons verhaal?

Ben je vaak moe, eet je niet gezond genoeg, heb je stress, zou je wat meer willen bewegen en heb je last van zaken om je heen waarop je geen invloed denkt te hebben. Wij van YOU. The Gym bieden de plek waar je onverdeelde aandacht krijgt en waar je op meerdere terreinen kan werken aan je gewenste verandering, om (weer) in balans te komen. Bij YOU. The Gym ondersteunen we jou hierbij optimaal en nog belangrijker: we leren jou het nieuwe gedrag vol te houden.

you gym persoonlijke begeleiding arnhem

START VANDAAG MET BEWEGEN

Schrijf je nu online in voor een gratis proefles, dan kun je direct bij ons komen sporten. Of kom even vrijblijvend langs voor een rondleiding.

Personal Training Small Group Training