Over ons

YOU. the Gym draait om jou. In onze sportschool in Arnhem staat er te allen tijde een personal trainer voor je klaar om je te begeleiden. Via doelgerichte trainingen zoals small group training coacht YOU. The Gym je naar jouw gewenste resultaat!

YTG -3129

Wie?

De Personal Trainingsstudio YOU. The Gym in Arnhem wordt aangestuurd door een team van fitness ondernemers. Het team bestaat uit twee gespecialiseerde personal trainers, een dietiste en twee bewegingswetenschappers die zich gespecialiseerd hebben op het gebied van bewegen en gedragsverandering bij fitnessklanten. Door jarenlange ervaring in de fitnessbranche is er een uniek concept ontstaan wat staat voor kwaliteit en resultaat. Klik op de foto voor meer informatie over het team

Waarom?

We zijn ervan overtuigd dat het oude spreekwoord een gezonde geest in een gezond lichaam nu meer dan ooit geldt. Als je lichamelijk en geestelijk lekker in je vel zit voel je je prettiger, beweeg je meer, slaap je beter en eet je gezonder. Wie wil dat nou niet?

Klik op de foto en lees de ervaringen van anderen

YTG -3056
YTG -2847

Hoe?

Wij starten door je beginsituatie en je gewenste situatie in kaart te brengen. Vervolgens wordt er een maatwerk plan gemaakt waarbij we kijken naar jouw sportdoelen, voedingspatroon, je slaap- en zitgedrag en hoe je je ontspant. Het uiteindelijke doel is jouw gewenste situatie te bereiken en leren die positieve verandering ook vol te houden.

Wat?

Met onze Personal Training sessies, workshops en unieke persoonlijke coaching gesprekken gaan we samen met jou, jouw gewenste situatie bereiken. Weten hoe YOU. The Gym er uit ziet? Klik op de foto voor een sfeer impressie!

YTG -2842

START VANDAAG MET BEWEGEN

Schrijf je nu online in voor een gratis proefles, dan kun je direct bij ons komen sporten. Of kom even vrijblijvend langs voor een rondleiding.

Personal Training Small group training