Over YOU. The Gym in Arnhem

YOU. The Gym helpt leden sinds 2018 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven.

Interesse? Start dan nu met een Gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest.

Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. YOU. The Gym in Arnhem is jouw persoonlijke coach.

 

Waarom YOU. The Gym?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij YOU. The Gym altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

YOU. the Gym draait om jou

In onze sportschool in Arnhem staat er te allen tijde een personal trainer voor je klaar om je te begeleiden. Via doelgerichte trainingen zoals small group training coacht YOU. The Gym je naar jouw gewenste resultaat!

Expertise

De Personal Trainingsstudio YOU. The Gym in Arnhem wordt aangestuurd door een team van fitness ondernemers. Het team bestaat uit twee gespecialiseerde personal trainers, een dietiste en twee bewegingswetenschappers die zich gespecialiseerd hebben op het gebied van bewegen en gedragsverandering bij fitnessklanten. Door jarenlange ervaring in de fitnessbranche is er een uniek concept ontstaan wat staat voor kwaliteit en resultaat.

Programma op maat

Wij starten door je beginsituatie en je gewenste situatie in kaart te brengen. Vervolgens wordt er een maatwerk plan gemaakt waarbij we kijken naar jouw sportdoelen, voedingspatroon, je slaap- en zitgedrag en hoe je je ontspant. Het uiteindelijke doel is jouw gewenste situatie te bereiken en leren die positieve verandering ook vol te houden.

Het YOU. The Gym Team

RUTGER

Personal trainer

IRIS

Personal trainer / Gewichtsconsulent

MAC

Personal trainer

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

“Het voelt alsof ik de jackpot heb gewonnen toen ik YOU The Gym ontdekte. Ik ben altijd beetje huiverig geweest om in een sportschool te sporten, maar YOU The Gym is geen gewone sportschool. Er is een ondersteunende, vriendelijke sfeer, waarin je wordt aangespoord om jezelf uit te dagen, maar tegelijkertijd aardig voor jezelf te zijn. Als het mogelijk is om je ontspannen te voelen tijdens het sporten, dan is dat hoe ik me voel bij YOU. Sinds ik met regelmatige lichaamsbeweging ben begonnen, ben ik merkbaar beter in vorm gekomen. Ik voel me energieker dan ik me in lange tijd heb gevoeld. Bedankt aan YOU The Gym en alle geweldige deskundige trainers daar!”

-Tessa

“Sinds ik bij YOU The Gym train ben ik mij meer bewust van mijn leefstijl. De trainers zijn zeer motiverend en deskundig. Ik voel me fitter en energieker en het trainen bij YOU heeft mij erg geholpen mijn doelen te bereiken.”

-Alexander

“YOU. The Gym past perfect bij mij. De kleine groepslessen zijn leuk en inspirerend en zeer afwisselend zodat het nooit saai wordt. Ze geven mijn in minder dan een uur een totale lichaamstraining. Ze voldoen aan mijn persoonlijke behoeften zodat ik mijn doelen kan bereiken. Ik weet wat de trainers van mij verwachten en dat heeft mij vooral in het begin echt geholpen om van mijn fitnessbezoek een gewoonte te maken. Ik kijk echt uit naar de trainingen bij YOU The Gym en geniet ervan!”

-Wilma

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

De YOU. The Gym in Arnhem:

Jouw partner voor Personal training

en Small group training

 

Het is al meer dan 5 jaar bekend dat YOU. The Gym mensen uit Arnhem helpt op het gebied van Fitter worden, afvallen en sterker worden. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!