Over ons

YOU. the Gym draait om jou. In onze sportschool in Arnhem staat er te allen tijde een personal trainer voor je klaar om je te begeleiden. Via doelgerichte trainingen zoals small group training coacht YOU. The Gym je naar jouw gewenste resultaat!

kettlebell arnhem

Wie?

De Personal Trainingsstudio YOU. The Gym in Arnhem wordt aangestuurd door ondernemer Pascal van Wijk. Het team bestaat verder uit gespecialiseerde personal trainers en een diëtiste, welke jarenlange ervaring in de fitnessbranche hebben en welke staan voor kwaliteit en resultaat.

Meer over onze personal trainers? Bekijk het team!

Waarom?

We zijn ervan overtuigd dat het oude spreekwoord een gezonde geest in een gezond lichaam nu meer dan ooit geldt. Als je lichamelijk en geestelijk lekker in je vel zit voel je je prettiger, beweeg je meer, slaap je beter en eet je gezonder. Wie wil dat nou niet?

Weten hoe YOU-leden het ervaren? Lees hier hun ervaringen. 

Personal Training Arnhem
Boksen Arnhem

Hoe?

Wij starten door je beginsituatie en je gewenste situatie in kaart te brengen. Vervolgens wordt er een maatwerk plan gemaakt waarbij we kijken naar jouw sportdoelen, voedingspatroon, je slaap- en zitgedrag en hoe je je ontspant. Het uiteindelijke doel is jouw gewenste situatie te bereiken en leren die positieve verandering ook vol te houden.

Wat?

Met onze Personal Training sessies, workshops en unieke persoonlijke coaching gesprekken gaan we samen met jou, jouw gewenste situatie bereiken!

START VANDAAG MET BEWEGEN

Probeer nu ons startpakket en kom direct bij ons sporten. Na 3 keer bepaal jij zelf of je doorgaat!