Wat zeggen andere van YOU. The gym?

Je kan vrijblijvend een proefles aanvragen
GRATIS KENNISMAKING

Recensies

“Sporten bij You. the Gym is top! De trainingen zijn afwisselend en de begeleiding is professioneel. Het programma wordt op jou afgestemd waardoor het niveau uitdagend is, met aandacht voor het voorkomen van blessures. Na een paar trainingen kreeg ik al meer energie en na drie maanden trainen voel ik me fitter en sterker. Dit werkt enorm motiverend en maakt dat ik met plezier naar de training ga!”

– Miriam

Gelukkig hoef ik de woorden niet te zoeken of lang na te denken wat mijn ervaringen van het afgelopen half jaar zijn geweest. Want wat heb ik een fantastisch leuke tijd bij YOU The Gym gehad. Iedere keer ging ik met veel enthousiasme sporten. Én iedere keer liep ik met een blij gevoel de deur uit. En waardoor kwam dat nou?! Wat maakte YOU, for me?

In een sportschool vind ik het belangrijk om persoonlijke aandacht te krijgen. Dat de trainers me (bij naam)kennen, dat ik word gezien om wie ik ben en hoe ik me op dat moment voel. Ook vind ik het belangrijk dat ik snel fysiek resultaat zie! En dit alles het liefst zonder dat ik aan een zuurstoffles hoef of black-out ga.

Een heel eisenlijstje als ik het zo lees, maar het zijn de wel de “eisen” waaraan YOU voldoet.

Bij YOU is het work hard, play hard. Work-outs op maat gemaakt, altijd verschillend en die op je eigen tempo uitgevoerd kunnen worden. Ook nog eens zijn de trainers technisch sterk zijn, waardoor ik helemaal het gevoel kreeg dat ik een professioneel sporter was. Dus hard werken, resultaten behalen en tussen de oefeningen door lol trappen! Dat is YOU.

Een jaar ben ik mijn sport spirit kwijt geweest. Bij YOU heb ik die spirit, die fanatieke sporter, weer gevonden. En misschien nog wel beter. Ik heb eindelijk gevonden waar ik écht blij van word.

YOU were it for me

Thank YOU.”

– Jannie

September 2018
“Het werd echt tijd om in actie te komen. Na diverse kwetsuren en vormen van slijtage werd mijn conditie er niet beter op. Zittend werk draagt hier ook niet echt aan bij. En de vooruitzichten genetisch bepaald maakte dit beeld niet rooskleuriger.

Dus werk aan de winkel en ophouden smoesjes te verzinnen om niet te hoeven sporten. En dat terwijl in het verleden echt veel heb gesport….. Vol goede moed heb ik mij aangemeld bij You!

Alex hoorde al mijn klachten en beperkingen aan en zag zeker mogelijkheden om met een uitdagend individueel programma aan de gang te gaan. En dat is voor mij de beste aanpak…. Niet weten wat ik die dag ga trainen. Elke training is een verassing en mocht een van mijn klachten de trainingsdag opspelen dan wordt er per direct rekening mee gehouden en komt er een andere oefening op de planning!”

Augustus 2019
“Een klein jaar verder, geen rugpijn meer.  Heb sinds 4 jaar kunnen skiën omdat mijn spieren sterk genoeg waren om mijn versleten knie te ontzien. Meer energie,  ga met plezier sporten en mijn ingeplande sportlessen hebben prioriteit in mijn agenda J  Hoe leuk kan het zijn!!!

Mijn lichaam is sterker en strakker geworden, voel mij er  fysiek en mentaal veel beter bij, en bijkomend voordeel een maatje minder…. Door de goede flow ben ik mij ook bewuster van mijn voedingspatroon en kost het mij geen moeite om te minderen met ongezond snacken.

De bezoekjes aan de fysio zijn niet meer nodig, de juiste oefeningen en goede tips van Alex zorgen ervoor dat ik resultaat boek. Ik heb mijn sportschool gevonden!”

“Ik train nu 2 maanden bij Alex en wat een verschil zeg! Ik ben sterker, fitter, voel me beter, een kleding maat kleiner. Maar het meest trots ben ik op het kunnen reduceren van mij medicatie! Dankzij de trainingen en super begeleiding heb ik mijn medicatie kunnen halveren en het doel is het niet meer nodig te hebben.
Ik wordt uitgedaagd om steeds een tandje erbij te zetten en dat werkt perfect voor mij. De resultaten die ik nu behaal, behaalde ik tot op heden elders niet. Ik raad YouArnhem iedereen aan! Niet twijfelen maar doen!!”

– Anouk

Vrijblijvend kennismaken met
YOU. The Gym?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.