Wat zijn de tarieven van YOU. The Gym?

Doe de lidmaatschapstest:

Passend programma

Bij YOU. The Gym krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van € 65  tot € 135 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Jouw voordelen bij YOU. The Gym in Arnhem

Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Personal Training aanbod

Het aanbod van YOU. The Gym omvat: Personal Training en Small Group Training.

Vertrouwde omgeving

Bij YOU. The Gym in Arnhem train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 5 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Wat onze leden zeggen

“YOU. The Gym past perfect bij mij. De kleine groepslessen zijn leuk en inspirerend en zeer afwisselend zodat het nooit saai wordt. Ze geven mijn in minder dan een uur een totale lichaamstraining. Ze voldoen aan mijn persoonlijke behoeften zodat ik mijn doelen kan bereiken. Ik weet wat de trainers van mij verwachten en dat heeft mij vooral in het begin echt geholpen om van mijn fitnessbezoek een gewoonte te maken. Ik kijk echt uit naar de trainingen bij YOU The Gym en geniet ervan!”

-Wilma

“Sinds ik bij YOU The Gym train ben ik mij meer bewust van mijn leefstijl. De trainers zijn zeer motiverend en deskundig. Ik voel me fitter en energieker en het trainen bij YOU heeft mij erg geholpen mijn doelen te bereiken.”

-Alexander

“Het voelt alsof ik de jackpot heb gewonnen toen ik YOU The Gym ontdekte. Ik ben altijd beetje huiverig geweest om in een sportschool te sporten, maar YOU The Gym is geen gewone sportschool. Er is een ondersteunende, vriendelijke sfeer, waarin je wordt aangespoord om jezelf uit te dagen, maar tegelijkertijd aardig voor jezelf te zijn. Als het mogelijk is om je ontspannen te voelen tijdens het sporten, dan is dat hoe ik me voel bij YOU. Sinds ik met regelmatige lichaamsbeweging ben begonnen, ben ik merkbaar beter in vorm gekomen. Ik voel me energieker dan ik me in lange tijd heb gevoeld. Bedankt aan YOU The Gym en alle geweldige deskundige trainers daar!”

-Tessa

Hoe het werkt

 

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij YOU. The Gym!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

 
Maak kennis met YOU. The Gym en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de YOU. The Gym lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?

 Het aanbod van YOU The Gym omvat alles van Personal Training tot Small group training

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met YOU. The Gym! Met het uitgebreide personal training aanbod zijn wij al meer dan 5 jaar dé specialist voor Personal training en Small group training in Arnhem. Met de Gratis proefweek kan je nu kennis maken met sporten bij YOU. The Gym. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.