Bouke You Gym

 

Hey! Ik ben Bouke Tervoort, 28 jaar en al mijn hele leven woon ik in Arnhem. Als kleine jongen was ik enthousiast aan het voetballen en dit heb ik rond mijn 15e ingeruild voor een nieuwe interesse in Tang Soo Do. Dit is een Koreaanse vorm van karate waar van alles wordt gecombineerd. Trappen, stoten, vormen, wapens, er kwam echt van alles aan bod. Ik heb deze sport 7 jaar beoefenend en heb daarin de zwarte band behaald en meegedaan aan wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Nadat ik in 2013 het CIOS had afgerond met als keuzevak Fitness&Health Instructor ben ik een compleet andere kant op gegaan dan sport, ik ben een fulltime in de horeca gaan werken en dan kom je erachter dat er niets fijners is dan uitslapen na lange diensten en leuke feestjes! Na een aantal jaar en een prachtige reis merkte ik dat ik ontzettend behoefte had aan een nieuwe uitdaging.

In januari vorig jaar heb ik gesolliciteerd op de functie van trainer bij YOU. The Gym, na een ontzettend leuk gesprek met Alex ben ik begonnen met een cursus Fitness Trainer B. Tijdens mijn stage heb ik mijn moeder Irene Rensink begeleid als Personal Trainer en ben ik begonnen met het assisteren van Alex tijdens de small group trainingen. Ook ben ik zelf weer gaan sporten en ben ik de bokslessen gaan volgen. Het gevoel van voor de groep staan en de kennis kwam allemaal weer snel terug en ik had er vooral ook ontzettend veel plezier in! In oktober heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen en ben ik al redelijk snel lessen gaan geven bij zowel de small groups als ook de bokslessen. Dit jaar ben ik begonnen met een nieuwe cursus voor Gewichtsconsulent om naast de kennis en begeleiding in de sport ook over voeding advies te kunnen geven.

Jullie kunnen mij vinden bij YOU. op de maandag, dinsdag- en zaterdagochtend bij zowel de small group trainingen als de bokslessen, dus mocht je nog iets van mij willen weten of gewoon gezellig willen kletsen wees welkom!