Iris You Gym

Werken met mensen is altijd al een passie van mij geweest. De studie tot Gespecialiseerd Pedagogisch Werker in de Kinderopvang sloot daar goed bij aan.
Ouders oudersteunen en adviseren over de beste opvoeding van hun kind en de kinderen een vertrouwde omgeving bieden waarin ze zich, op hun eigen tempo, met de juiste tools zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen mentaal en fysiek, dat was hetgeen wat ik meerdere jaren met plezier gedaan heb. Vervolgens ging de passie over naar een andere branche. Nog steeds mensen helpen en begeleiden, maar dan om het beste uit zichzelf te halen met het werken naar een gelukkigere en gezondere ik.

Bij de sportschool waar ik al jaren meerder malen in de week zelf met gewichten slingerde heb ik de stoute schoenen aangetrokken toen ik hoorde dat er een medewerker wegging. Na een gesprek met de manager ben ik daar begonnen met receptie/bar werk terwijl ik mezelf ben gaan omscholen. Na het behalen van Fitness Trainer A ben ik daar gaan werken in de fitness en les gaan geven. Ook ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen met nog een studie tot gecertificeerd trainer.

Door passie voor het vak, gedrevenheid om te groeien en het aanpakken van een goede uitdaging ben ik doorgestroomd naar een andere locatie van dit bedrijf in de rol als locatie coƶrdinator. Hier ben ik naast coƶrdinator ook trainer geweest. Om het plaatje compleet te maken ben ik de studie tot BGN geregistreerd gewichtsconsulente gaan doen. Uiteindelijk ben ik voor de liefde verhuisd naar Gelderland en nu ben ik werkzaam geweest als fitness manager bij een grote sportschool en als trainer bij YOU. The Gym begonnen.

Van de ene uitdaging naar de ander. Tegenwoordig ben ik club manager bij YOU. The gym! Naast het managen van de club geef ik nog steeds personal training & smallgroup personal training. Je hulp vraag op het gebied van voeding komt ook bij mij terecht, want ik ben ook de gewichtsconsulent van de club.

Mijn ultieme doel: jou motiveren en enthousiasmeren om het beste uit jezelf te halen en je te laten zien dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Samen met jou werken aan fitter zijn en lekkerder in je vel zitten. Samen doelen halen en werken aan een gezonde leefstijl die bij jou past.