Mijn naam is Noortje. Ik ben 25 jaar en woon in Nijmegen (maar ben geboren en getogen in Arnhem!). Sinds mei vorig jaar mag ik mezelf diëtist noemen. Ik heb altijd een grote liefde gehad voor alles wat met voeding te maken heeft, maar mijn hart ligt vooral bij de combinatie van sport en voeding! Vandaar dat ik vanaf vorig jaar september begonnen ben met de opleiding tot fitnesstrainer, een opleiding waar ik veel leer over sport en nog enthousiaster word om met en voor mensen te werken die lekker in hun vel willen zitten. Buiten de interesse voor alles wat met voeding en sporten te maken heeft hou ik ook erg van wandelen, lezen, de zee, dieren, naar de film gaan en nieuwe (eet)plekjes ontdekken.
Ik ben op dinsdag en vrijdag als trainster om mijn enthousiasme en kennis te delen bij de small group trainingen. Zoals jullie al eerder lazen ben ik ook diëtist. Daarom ben ik naast dat ik rondloop in YOU. The Gym als fitnesstrainer ook beschikbaar voor al je vragen rondom voeding, voeding in combinatie met sport, het coachen naar bepaalde gezondheidsdoelen (kan van alles zijn) en voor het ondersteunen als coach in je weg naar een vitaler leven. Als je hier interesse in hebt kan je altijd mij of een andere trainer aanspreken in The Gym, en dan maken we snel een afspraak!
Ik heb in ieder geval heel erg veel zin om samen met het team van You. The Gym en jullie er een sportieve en leuke tijd van te maken. Ik zal ook elke week wat kennis over voeding met jullie delen, om alles wat je ziet en leest over voeding proberen te verduidelijken. Dit ga ik doen door middel van een blog of tips and tricks.