Ik heb al vanaf mijn twintigste fysieke klachten en heb zo’n 30 jaar wekelijks fysiotherapie gehad. Nu zijn in de afgelopen jaren de behandelmethoden gewijzigd. Maar voor mij had fysiotherapie weinig resultaat. Sinds ik ben gaan trainen heb ik geen fysiotherapie meer nodig. Maar daar moet ik wel wat voor doen.

Sinds een aantal jaren train ik bij YOU. The gym. Hulp van een professionele sportbegeleider is voor mij noodzakelijk. Maar wat mij zo heeft geholpen is dat je eerst je doel moet bepalen. Het stellen van een doel is je vertrekpunt. Als je goed voor ogen hebt wat je wil bereiken, is de kans van slagen veel groter. De coaches bij YOU. The gym helpen je daarbij. Want je blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk!

Inmiddels is mijn sportschool aanzienlijk gegroeid. Daarmee bedoel ik niet alleen dat er meer leden zijn, maar ook dat het aanbod groter is geworden. Ik train nu 2 keer per week en als onderdeel van mijn training doe ik aan kickboksen. Verder volg ik Yin yoga op zondagmorgen. Voor iedereen een aanrader. Wil jij ook op een laagdrempelige manier voor jezelf een sportroutine opbouwen? Dan ben je bij YOU. The gym aan het juiste adres.

– Jose-Marie