September 2018

Het werd echt tijd om in actie te komen. Na diverse kwetsuren en vormen van slijtage werd mijn conditie er niet beter op. Zittend werk draagt hier ook niet echt aan bij.

En de vooruitzichten genetisch bepaald maakte dit beeld niet rooskleuriger.

Dus werk aan de winkel en ophouden smoesjes te verzinnen om niet te hoeven sporten. En dat terwijl in het verleden echt veel heb gesport…..

Vol goede moed heb ik mij aangemeld bij You! De trainer hoorde al mijn klachten en beperkingen aan en zag zeker mogelijkheden om met een uitdagend individueel programma aan de gang te gaan.

En dat is voor mij de beste aanpak…. Niet weten wat ik die dag ga trainen. Elke training is een verrassing en mocht een van mijn klachten de trainingsdag opspelen dan wordt er per direct rekening mee gehouden en komt er een andere oefening op de planning!

Augustus 2019

Een klein jaar verder, geen rugpijn meer.  Heb sinds 4 jaar kunnen skiën omdat mijn spieren sterk genoeg waren om mijn versleten knie te ontzien.

Meer energie, ga met plezier sporten en mijn ingeplande sportlessen hebben prioriteit in mijn agenda. Hoe leuk kan het zijn!!!

Mijn lichaam is sterker en strakker geworden, voel mij er fysiek en mentaal veel beter bij, en bijkomend voordeel een maatje minder….

Door de goede flow ben ik mij ook bewuster van mijn voedingspatroon en kost het mij geen moeite om te minderen met ongezond snacken.

De bezoekjes aan de fysio zijn niet meer nodig, de juiste oefeningen en goede tips van mijn trainer zorgen ervoor dat ik resultaat boek.

Ik heb mijn sportschool gevonden !

– Bianca