Gelukkig hoef ik de woorden niet te zoeken of lang na te denken wat mijn ervaringen van het afgelopen half jaar zijn geweest. Want wat heb ik een fantastisch leuke tijd bij YOU The Gym gehad. Iedere keer ging ik met veel enthousiasme sporten. Én iedere keer liep ik met een blij gevoel de deur uit. En waardoor kwam dat nou?! Wat maakte YOU, for me?

In een sportschool vind ik het belangrijk om persoonlijke aandacht te krijgen. Dat de trainers me (bij naam)kennen, dat ik word gezien om wie ik ben en hoe ik me op dat moment voel. Ook vind ik het belangrijk dat ik snel fysiek resultaat zie! En dit alles het liefst zonder dat ik aan een zuurstoffles hoef of black-out ga.

Een heel eisenlijstje als ik het zo lees, maar het zijn de wel de “eisen” waaraan YOU voldoet.

Bij YOU is het work hard, play hard. Work-outs op maat gemaakt, altijd verschillend en die op je eigen tempo uitgevoerd kunnen worden. Ook nog eens zijn de trainers technisch sterk, waardoor ik helemaal het gevoel kreeg dat ik een professioneel sporter was. Dus hard werken, resultaten behalen en tussen de oefeningen door lol trappen! Dat is YOU.

Een jaar ben ik mijn sport spirit kwijt geweest. Bij YOU heb ik die spirit, die fanatieke sporter, weer gevonden. En misschien nog wel beter. Ik heb eindelijk gevonden waar ik écht blij van word.

YOU were it for me

Thank YOU.

– Jannie