YOU. The Gym helaas nog tot 20 mei dicht…

YOU. The Gym helaas nog tot 20 mei dicht…
Nadat we allemaal inmiddels een aantal weken zijn geconfronteerd met de onwezenlijke situatie die veroorzaakt wordt door het Corona-virus, een kleine update. Zoals jullie ongetwijfeld gehoord hebben heeft de regering besloten dat we onze club tot zeker 20 mei gesloten moeten houden. Dit was jammer maar begrijpelijk, de gezondheid staat nu voorop. Voor ons een teleurstelling, wij waren er wel klaar voor! Ondertussen hebben we niet stil gezeten en onze club verdeeld in 6 verschillende zones. Hierbij hebben we alle voorzorgsmaatregelen getroffen zodat we, als de deuren weer open mogen, zo veilig en verantwoord kunnen trainen.

Uiteraard gaan we door met jullie zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens deze gesloten periode. Dit doen we vooral met onze YOU StayFit pakket, online activiteiten en de voedingsapp vytal. Gelukkig is er ook extra positief nieuws. We hebben namelijk weer de mogelijkheid om in de buitenlucht 1-op-1 training sessies in te plannen. Ook denken we aan een nieuwe ondersteuning voor de kinderen.

Als lid heb je al een aantal workouts voor thuis van ons ontvangen, en bovendien wat tips om gezond te blijven. In de komende weken zal dat zo blijven, en zul je bovendien een aantal filmpjes met oefeningen en tips ontvangen. Volg ons ook op facebook en instagram om op de hoogte te blijven van informatie rondom de club. Mocht je vragen hebben over hoe je fit en vitaal kunt blijven kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Blijf positief, pas op je eigen gezondheid en die van je geliefden om je heen, en hopelijk tot snel,

Het team van YOU. The Gym,

Alex, Philip en Peter